(Android) renshuu - personalized Japanese learning цхеат цоде бесконачан новац
Mar 13, 2022 4:48:18 GMT -5
Post by bandeothinlelab on Mar 13, 2022 4:48:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ renshuu - personalized Japanese learning ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ renshuu - personalized Japanese learning IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачан новац ▞▞▞
▞▞▞ renshuu - personalized Japanese learning 2022 version ▞▞▞
Одлична услуга за помоћ са вашим јапанским, и потпуно је бесплатна. То је тачно, можете уживати у целом искуству услуге без трошења ни новчића. То не значи да не постоји премиум функција коју препоручујем да набавите ако желите да додатно побољшате своје образовање.
Најбоља апликација за јапанско учење. Ништа се не може поредити. Једина ствар која би могла да се побољша је кориснички интерфејс и навигација.
Сјајна апликација за учење!Пуно дневних подстицаја и различитих активности које треба радити! Користим га само неколико дана заједно са неколико других ресурса, али је апсолутно добра апликација
Тражио сам апликације које би заправо помогле у вези са Кањијем, а ово ради тако сјајан посао чак и са начином да га вежбате у писању и можете да изаберете колико лабаво желите да оцењивање буде, као и да изаберете да ли желите да оцените смер вашег потеза.Фантастична апликација
Мислим да је ово прва апликација коју сам дао са 5 звездица и чак сам изненађен колико је ова апликација одлична, мислим да су ми најдраже награде због којих заиста желим да научим више, већина апликација за учење је увек тако озбиљна и досадна, али овај вам омогућава да се забавите док учите да ли су то игре, награде или колико је сладак и интерактиван.
renshuu - personalized Japanese learning શિક્ષણ knyn
Прилично кул
Знам да је одлична апликација, али увек виси када играм схиритори битку 😔
Одлична апликација, али се недавно из неког разлога заглавила на екрану за учитавање
ова апликација заслужује ВИШЕ. забавља вас, али забава не засењује почетну употребу апликације (за учење јапанског). ликови и награде које освајате након лекција су тако слатки и забавни!! систем учења је такође веома једноставан за разумевање. најбоља апликација за учење јапанског коју сам икада пробао!! (~‾▿‾)~ 💓
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Arcade fsuk
Није ми се допало, не прегледа ваш напредак, ова апликација само помаже као флеш картице
renshuu - personalized Japanese learning Vzdelávanie uqij
Ова апликација ме је спасила! Тражио сам нешто да научим јапански из чега није било потребно да платите да бисте научили абецеду и граматику.
Заиста јединствена апликација за учење! Свиђа ми се што ова апликација има другара да вас мотивише, као и мангу коју можете да читате само испуњавањем задатака. Волео бих да постоји аудио за примере реченица, али иначе, све је прилично импресивно.
Лепа апликација. Распоред је лако пратити, унутра се налази неколико занимљивих игрица за вежбање свега што сте добили од лекције, а ми учимо корак по корак што је врло лако пратити. свиђа ми се
Ово је одлична апликација за учење, веома прилагодљива да одговара мојим потребама и мом нивоу. Можете рећи колико су се креатори трудили да ово направе! И уметничко дело је такође дивно!
Покушај да се пријавите на апликацију и наставите да вас поздрављају са тим корисничким именом и лозинком не постоји. Ресетовао сам неколико пута, није добро. Исти акредитиви добро функционишу на веб локацији 🤷♂. Веб страница изгледа добро за сада!
Хтео бих да купим премиум, али кошта превише. Осим тога, одлична апликација!
Апсолутно обожавам ову апликацију. Не знам колико дуго постоји, али користим га тек неколико дана и то је скоро све што желим у апликацији за учење јапанског језика. једине ствари које бих променио су веома избирљиве према мом личном укусу. свуда около, топло бих препоручио ову апликацију за учење јапанског!
Одлично је, али мало неуредно
Заиста одлична апликација за вежбање основа и учење нових ствари. Једина замерка коју имам је да већина примера реченица у учењу граматике није фокусирана на аспект учења граматике и има тенденцију да буде прожета другим сложеностима које још нисте научили. Све остало је апсолутно врхунско, а све функције које можете добити бесплатно су импресивне.
Волим ову апликацију, заиста је занимљива и корисна, можете много научити док имате ову апликацију. Топло препоручујем ову апликацију ако планирате да учите јапански, наставите са добрим радом! ♡
Није баш тако добро, искрено. На крају сам платио доживотно чланство, али помало жалим.
заиста добра апликација, али понекад, посебно у речнику, не могу да скролујем надоле иако има више садржаја
Свиђа ми се најбоља апликација до сада за потпуне почетнике попут мене! Учим од нуле тако веома споро, али има много корисних вежби и забавних начина да наставим да вежбам. Има толико тога за изабрати и проћи кроз. Аригато гозаимасу! и Тена кое! (Маори).Ренсхуу ми је до сада много помогао у процесу учења. Покрива широк спектар тема и има много других ствари које треба радити осим учења.
Осећам да је ово одлична апликација за учење, има много посла и супер је забавна. Обично одустанем након неког времена јер постаје досадно, али са свим достигнућима и стварима које можете добити, ова игра ми није досадна или уморна.
Испробао сам много апликација за учење јапанског, укључујући дулинго и до сада ова апликација ради најбоље у подучавању граматике и једна од ретких апликација која пружа мемонике. игре су такође довољно забавне да вас наставе да играте. можда нису за свакога, али имају око 6 различитих. мој једини проблем тренутно би био да је тешко додати ИРЛ пријатеље као пријатеље у апликацију и да нема пуно смисла додавати пријатеље осим поређења статистике. Кад би могао да играш шититори са њима
ова апликација је невероватна! толико забавних начина за учење и промишљено осмишљених за преглед и задржавање нових информација. Тако ми је драго што сам пронашао овај ресурс!
Ренсхуу је одлична апликација за учење јапанског! За скоро 2 дана научио сам напамет половину хирагане- и имам ужасно памћење! Ова апликација олакшава учење јапанског. Хвала Вам много!
Заиста забавна апликација која заиста ради. Можете да вежбате речник, граматику и кањи, али оно што је најважније за мене је да можете да научите еквивалентне реченице из различитих регистара (нпр. тражење имена са све већим нивоом формалности). Игре су такође забавне. Практично сам зависник од Шириторија и то ми је помогло да запамтим речник боље од свега. Дефинитивно препоручујем!
најбоља апликација за учење јапанског језика, идеја да се интегришу уџбенички програми и да поглавља буду интерактивна је генијална. овај апл има буквално све што вам је потребно да напредујете као почетник или чак средњи
Забавна и лака за коришћење. Тежак језик за учење, али ова апликација га не чини тако тешким. Радујем се што ћу више користити ову апликацију и видјети како мој као-цхан расте и напредује.
То је одлична апликација. Заиста једноставан за коришћење и веома занимљив.
Апликација је одлична, али само када се учита. Неких дана се неће отворити. Иначе, одличан софтвер
Најбоља апликација за учење језика коју сам икада видео! Натерао ме да се смејем и смејем, превише је диван да бих га оставио по страни. Свиђа ми се!!!!! Волео бих да више програмера апликација користи овакав стил, тако је занимљив! Заиста сте урадили невероватан посао!
За учење кањија можете ли направити спојлер траку за хира, кана и енглески? И можете да додирнете траку да бисте је открили након што погодите кањи.
Мислим да је ова апликација једна од најбољих апликација за учење језика коју можете добити на свом телефону. Ако би друге апликације имале сличан приступ другим језицима, мислим да би људи боље провели учење. Немам плаћену верзију и још увек мислим да је изузетна, у ствари нисам баш сигуран шта би плаћена верзија додала. Упркос томе што нису рекламе, апликација вас заиста не гура ни приближно толико као друге да размислите о њиховој премиум верзији. Могу рећи да програмери знају шта раде.
Осећам се као код куће. Искрено, већ дуго покушавам да научим јапански, али ништа није успело. Домаћи осећај ове апликације и охрабрење које сам добио од ње заиста су убрзали брзину учења! Одлична апликација коју морате имати!
Никада раније нисам остављао рецензију, али ова апликација је буквално најбоља апликација за учење јапанског. И НЕ МОГУ да верујем да је толико бесплатног садржаја. волим то 100%
Много ствари је закључано иза паивалл-а од 100 долара и заправо вас не учи како да користите граматику или формирате реченице, већ вам само гура напредну реченицу у кањи/хигана и очекује да научите из тога. Такође је тешко навигирати јер нисте научени како користите апликацију.
renshuu - personalized Japanese learning Švietimas njq
тл:др: Вреди чак и ако идете потпуно бесплатно, покрива све Н5-Н1 нивое јапанског језика, укључујући граматику, речник, основне знакове, кањи, слушање, итд. Апликација персонализује опције учења које вам одговарају и веома је пријатна/забавна са много колекционара и много игара. П.С. Обавезно се придружите раздору ако желите да присуствујете догађајима за разговор и другим догађајима фокусираним на јапански језик (крај тл:др)! Поуздано, забавно и невероватно у настави! Раније сам користио Дуолинго (отприлике цео месец новембар) и сигуран сам да сам нешто научио, али ова апликација не само да је убрзала мој процес учења, већ ми је била и пријатнија са свим укљученим играма и колекционарским предметима (можете их онемогућити ако желим да).Два страствена креатора знају шта значи учинити да се неко осећа као код куће јер не само да ми шаљу поруке са саветима, већ су ми и поклонили бесплатних 10 дана Ренсхуу про као поклон добродошлице! Чак и са само бесплатном верзијом апликације, несумњиво бих је препоручио у односу на друге методе учења на мрежи јер још увек имате све важне лекције. Обично сам штедљива особа када је у питању куповина, али сам чак купио и Ренсхуу про доживотно издање због тога колико је апликација поуздана, преосталих предности, као и због жеље да подржим дивне програмере. Стално се додају нове ствари, укључујући забаву и нове лекције - тако да је супер поуздан!
добро уређен метод учења, мада би увод како организовати модуле и слично било лепо. делује мало претрпано, али квалитет је одличан!
Представљам вам најбољи додатни алат за рецензије за учење јапанског као почетника који сам пронашао. Похађам часове од једног сата недељно и ова апликација је учинила чуда за моје задржавање вокаба
Волим ово, учи кањи, хирагану, катакану, речник, граматику и има схиритори за једног играча и за више играча (јапанска игра речи)
Свиђа ми се ! Графика је веома слатка, лекције су веома корисне и чине јапански лаким за учење. Оцењујем га са пет звездица :3
По мом мишљењу, много је богатији и детаљнији у свом наставном методу од дуолинга. Дефинитивно вреди покушати, посебно ако сте тек почели да учите јапански.
Био сам заиста узбуђен што користим ово, али када сам покушао да се пријавим, неће се пријавити и био сам толико разочаран🙂мислио сам да је проблем у мом телефону, покушао сам да се пријавим на свој други телефон али ни то није успело. мениедихкан
То је тако добра апликација. Омогућава кориснику да се добро прилагоди, а такође се прилагођава начину на који корисник учи. Свиђа ми се чињеница да можете научити нови вокабулар и користити речник за учење. Морам рећи, моја омиљена функција је она где можете преузети радни лист за вежбање кањи знака. Молим вас, наставите са одличним радом!
Апликација је згодна, схватили сте је, збуњујућа је на почетку, али постаје боља
Не користим ову апликацију дуго, али ми се свиђа. Игра Куицк Драв је одлична за вежбање писања, а начин на који су аутоматске лекције структурисане и листе речи су направљене заиста добро. Могућност да направите сопствене лекције да бисте се фокусирали на проблематична места такође је одличан додатак. Заправо сам прилично узбуђен што сам научио довољно да бих могао да играм игру Схиритори.