Post by bandeothinlelab on Mar 13, 2022 4:54:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle High School Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle High School Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupón ▞▞▞
▞▞▞ Idle High School Tycoon 2022 version ▞▞▞
Táto hra sa hrá, akoby ju navrhol niekto, kto nikdy nevidel nečinnú hru, ale koncept mu bol zle opísaný. Hra sa pri nečinnosti spomalí na plazenie. Iní recenzenti sa vyjadrili k problémom, ktoré neboli vyriešené, zdá sa, že vývojári do každej recenzie vkladajú iba štandardné odpovede o oprave rovnováhy hry. Vyhnite sa.
veľa reklám
Neustále mrzne
Spočiatku som si hru naozaj užíval, na izbách som okrem šatne a autobusu dostal takmer 100%. Očakávam, že to bude chvíľu trvať, ale vždy, keď teraz nastúpim, môžem zaplatiť iba za upgrade jednej skrinky a potom nemám dosť peňazí na zaplatenie čohokoľvek iného. Dokonca som zaplatil za hranie tejto hry bez reklám. Nestojí to za to, pretože potom, čo sa dostanete do určitej oblasti, je to VEĽMI únavné A POMALY. už nebaví. I Odinštalovaný.
môžeš pridať aj ďalšie športy😯😀
Bol by som rád, keby som mohol posúvať obrazovku dotykovým perom. Hrám na svojom Note 10 a môžem robiť všetko okrem pohybu, aby som si prezrel miestnosti na upgrade. Ak sa to vyrieši, vrátim sa k hre.
Milujte nečinné hry, ako je táto, tak relaxačné a zábavné.
Úprava číslo 2: Tak som dnes ráno poslal e-mail vývojárom a zmením svoj základ hodnotenia na 2 veciach. Prvým je, ak skutočne vyrovnajú hru a maximálne je možné dosiahnuť druhú školu. Po druhé, bude základom toho, či hru aktualizujú včas. Najmenej v najbližších 2 až 3 mesiacoch, pretože majú veľa bilancovania.
Dobrá hra, veľmi návyková páčila sa mi, ale pri nečinnosti trvá dlho, kým dostanete peniaze
Je to dobré, ale myslím si, že školníci príliš nepomáhajú
Veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi dobrá hra.
Všetko, čo som chcel povedať, bolo povedané. Zasekla som sa na 1. škole, aj keď si všetko upgradoval. Môžete to opraviť. Má potenciál, ale dostaňte sa tam, kde sa po vylepšení veci pohnete ďalej. A nie zaseknutý
Prečo pri pozeraní videí musí Samsung pozerať 30 sekundové video a iPhone má len 10 sekundové videá... je to nespravodlivá výhoda pri komunikácii s priateľmi.
Môžete opraviť vchod, pretože sa mi nepáči, ako sa vchod nezobrazí na úrovni 10, v podstate by ste mohli použiť úroveň 9 od vchodu a mohli by ste mu dať rastliny
Úžasná hra, ktorú som mohol hrať..
Vyzerá to ako zábavná hra, ale za nečinnosť dlhšiu ako dve hodiny musíte zaplatiť skutočné peniaze a peniaze, ktoré zarobíte, zrejme vypršia. Aký zmysel má nečinná hra, v ktorej ste penalizovaní za to, že sa neustále nekontrolujete?
Vaše reklamy zabíjajú hudbu, ktorá nie je cool
tak zábavné milujem túto hru
Nudná hra Na stavbu triedy čakáte dlho
zatiaľ naozaj dobré
Je to roztomilá hra, ale v určitom okamihu (približne v čase, keď som odomkol Art room) vaše peniaze/hodina už nestúpajú a nemáte veľa offline (okolo 2 k), takže to musíte nechať zapnuté a beh, aby ste niekedy získali dosť vecí na lvl, a to aj s podporou videa. Naozaj to nestojí za čas alebo batériu.Aplikácia je veľmi zlá, práve som si ju stiahla dnes a viem, že môj telefón nemá problém, ale vždy, keď sa pokúsim kliknúť na inováciu čohokoľvek v simulácii, ktorá prišla, trvá to asi 10 klepnutí na obrazovku, aby sa potvrdilo, že som trafil. Prosím opraviť. Aplikácia má veľký potenciál, ale kým sa problém nevyrieši, zanechám 2 hviezdičkové hodnotenie. Vrátim sa a opravím to.
Hra je celkom zábavná. Ale ako každá hra, aj ja mám nejaké výhrady. Po prvé, pokiaľ si nekúpite jeden z balíčkov rozšírení, nemôžete skutočne získať veľa peňazí za vylepšenie. Pokiaľ nebudete celý deň sedieť a pozerať reklamy. A bohužiaľ sa hra nejako nainštalovala na účet, ktorý vôbec nemá spôsob platby. A nemôžem ho zmeniť na účet, ktorý MÁ spôsob platby. Vôbec. Takže som úplne zaseknutý.
Je to veľmi jednoduché a krásna hra
Bolestne pomalý postup a nedostávam žiadne offline zárobky.
Baví ma táto hra, ale myslím si, že nečinný príjem môže byť dosť malý na to, ako dlho zostanete preč (63 na približne 6 hodín). Najviac ma však hnevá, že aj keď mám vypnutý zvuk, zvuk zvonenia peňazí stále hrá a môže to byť neuveriteľne dráždivé.
Viem, že je to skoro, ale táto hra by mohla využiť vylepšenie, prečo vyhadzovať odpadky po jednom a upratanie haly trvá večnosť, 2 prečo tam nie je priestor na upratovanie
Idle High School Tycoon הדמיה eniu
hra je celkom dobra. možno by ste mohli pridať školníka alebo niečo také. tiež mi došlo, že 14,99 si pýta trochu veľa na hranie bez reklám, keď je hra stále v „novom“ štádiu. len pár mojich názorov.
Milujem túto hru tiež, aký dlhý deň pre deti? Bude to tiež chvíľu trvať, kým odomknem novú školu, pretože je to dlhá hra. Začal som hrať len dnes a som zamilovaný
Sonic Dash 2: Sonic Boom ארקייד ohx
Je to zaujímavá hra, ale v režime offline žiadne zárobky, to je jediný problém.
Páči sa mi táto hra a jej kvalita je úžasná na virtuálne hranie a túto hru milujem prílišoooo..... moc ❤️❤️❤️❤️
Idle High School Tycoon Simulation fga
Celkom fajn, neviem sa dočkať, aké ďalšie nápady to bude mať.
Je to naozaj skvelá hra a páči sa mi, ak máte nejaké problémy s tým, že vaši učitelia odchádzajú v triede 3, vaša hra potrebuje aktualizáciu. 100% odporúčam túto hru.
Páči sa mi, ako nikto neriadi autobus, je to také zábavné🙃, ale určite sa mi tá hra páči