Post by bandeothinlelab on Mar 13, 2022 5:01:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebel Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebel Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezeně všechny ▞▞▞
▞▞▞ Rebel Racing 2022 version ▞▞▞
Grafika a hratelnost je skvělá. ale délka pole je příliš krátká. Chci závodit déle než tohle.
Zdravím jsem čekal trošku lepší grafiku v této hře, vypadá podle traileru pěkně ale ta grafika no 😕 mohla být lepší
Launcher iPhone v7.5.7 APK MOD Prime Unlocked – APK Home
Co je šílené, je v hlavní příběhové linii, kterou jsem ještě ani nestihl dokončit úplně první oblast, protože každý jednotlivý závod v první oblasti má nyní 0% šanci, že vypadnou upgradovací díly pro moje auto.. takže teď nemůžu zvýšit můj PP je dostatečně vysoký na to, abych se dokonce pokusil o závod bez placení skutečných peněz a abych k vám byl upřímný, hra nestojí za cenu, kterou požadují... Pokud povolíte více upgradů za vítězství v kampani, možná bych uvažoval o tom, že bych ji skutečně hrál, ale zatím nebudu
Vyhrát hru se vyplatí, je těžké získat zlato a hra vás nutí kupovat zlato a shánět díly
Benzín dokupovat?s bohem....!!
Tady není co dělat. Jen musíte mít požadované závodní body a musíte vědět, jak řídit. 😑
Rebel Racing Curse de mașini neyt
Začínám tak podle prvních dojmů
Hrejte nejlepší simulace pro iOS (iPhone, iPad): Traffix (95%), Real Racing 2 (91%), Papers, Please (90%), Mini Motorways (90%), ... Rebel Inc. Android iOS
Vypadá hezky. Výběr aut je minimální. Zaplaťte a rozdrťte hru. Závody se řídí podle toho, kolik máte kanystrů s plynem. 👎👎
Rebel Racing Curse de mașini neyt
Pěkná hra. I když je odměňování slabé, je velmi zajímavé hrát. Jediné, co mě trápí, je, že závody jsou příliš krátké. Navrhli hru tak, aby hráči byli v pokušení nakupovat herní mince/hotovost. Snížení o 2 hvězdičky. Měl jsem pocit, že po 1 týdnu hraní mi hra nedává náležité odměny. Nemohu teď vyhrávat závody, pokud si nekoupím nová auta.
Je to úžasná hra, kterou jsem si stáhl do každého telefonu, ale je to malý závod, takže si na výhru uděláte čas
Nejlepší automobilová hra, kterou jsem kdy hrál, má nejlepší grafiku.
Skvělá hra má skvělografiku na auta je tam široký výběr aut
Tři hvězdičky protože nemám rád hry kde můžu hrát jen omezeně
Potenciál by to mělo, ale opravdu se závodí jen za roh? Tohle je fakt pruda, vždy to "dramatické" točení motoru trvá déle než samotný závod. 🙈 Za mě bída.
Když jsem si tuto hru stáhl poprvé, byla to tak dobrá a měla jsem cíl (porazit bosse). Nyní je hra tak nudná a jen závodíte pro nic za nic. Auta jsou tak drahá a dostaneme stejná auta. Dostal jsem auto 4x. Plýtvání klíči. Závody jsou tak malé, pouhých 30 sekund. Pokud to stahujete poprvé, je to v pořádku. Ale pokud dokončíte všechny bossy, je to jen plýtvání.
PRACHANÍ HRY NA LOAD ZÁVODNÍ OBRAZOVCE!! Hra neustále padá během bezplatného denního závodu! Spuštění zdrojů odměňuje pouze stejné zdroje lvl 2. Skutečnost, že jsem tuto hru vlastnil týden a už jsem za ni utratil téměř 70 liber, vám řekne vše, co potřebujete vědět. Hra s auty s směšně krátkými tratěmi, omezeným ovládáním auta, nulovou hloubkou, která vás neustále žádá o nákup paliva, jízdenek na závody, klíčů, zlata, peněz, jen abyste mohli hrát základní závody (99 % hry) Vyhněte se za každou cenu, udělejte své peněženku laskavost a vyhnout se!
Dávám čtyři hvězdy za palivo, jinak super.
Trax být delší s více koly
Odpadní hra Čas plýtvání daty Podráždění s asistentem v ní .......
Skvělé jednoduché závodní hry pro děti od 3 let
Parádní hra
Právě jsem začal, doufám, že se závody prodlouží.
musíte platit za všechno, dokonce i za účast v závodě, a očekáváte, že si lidé užijí závod, který trvá jen 20-30 sekund, sory kámo, radši bych si zahrál jinou závodní hru, která stojí za to utratit můj čas a peníze. .odinstalován
Hra je dobrá, ale můžete udělat ještě lepší, prosím, dejte systém volantu nebo v pohledu na auto
Rebel Racing v App Storu
Grafika a výtvarný styl? To je skvělé. Ale všechno ostatní je na hovno, protože neexistuje žádná dovednost, která by tuto hru dělala nudnou. Zde je to, co musíte udělat: Přidejte možnosti manuálního brzdění, řazení a zrychlení. Driftování s náklonem má potenciál, ale mělo by se provádět přidržením brzdy a akcelerací při zatáčení. Prodlužte závody až na 1:30-5 minut. A odstraňte plynový systém, vím, že výroba hry stojí peníze, ale věřte mi, hra bude poutavější. 2* za snahu.
Rebel Racing Preteky copd
Začnu tím dobrým – grafika a mechanika jízdy jsou zábavné. Ale to je vše. Tato hra se řídí všemi opovrženíhodnými praktikami, které se používají k vyhrávání her. Dříve nebo později narazíte na výplatní pásku a buď budete muset makat 60 hodin, abyste postoupili, nebo můžete vydělat peníze.Dráhy jsou útočně krátké - nejdelší dráha v této hře má 4 (čtyři) zatáčky! A k vítězství v těchto závodech nepotřebujete dovednosti, vše, co potřebujete, je lepší auto. V podstatě jde o automat převlečený za automobilovou hru.
Na chvíli docela zábavné, ale už nelze upgradovat auta vyšší úrovně (například třída S) bez nákupu zlata. Peníze, které vyhrajete vítězstvím v závodech, se stanou k ničemu. Nashromáždil jsem přes 500 000 dolarů, ale nemohu je utratit za upgrade vozidel. Takže teď jsem s hrou skončil, protože vyžaduje nákupy v aplikaci, aby pokračovala. BLÍZÍ ODINSTALOVÁNÍ.
Je to opravdu dobrá hra, která vám poskytne skutečný zážitek ze závodění
Tuhle hru opravdu miluji! ale měli byste přidat více bodykitu a více ráfků!
Uzavíráme kapitolu série závodů INOV-8 GLADIATOR RACE 2016. ... Buď REBEL a neseď doma u televize, tohle pivo si musíš zasloužit pořádným výkonem na INOV-8
Ty auta tam vubec nesedi grafika-5 Cars-10
Nevěřte jim, když říkají, že „většinu jejich úžasného obsahu lze hrát zdarma a že za vydělané peníze lze koupit mnoho vozidel.“ Vydělat mince, klíče a díly trvá mnoho měsíců. Pokusíte se "snad" vydělat díly ze závodů na vylepšení vozidla a jakmile upgradujete po mnoha měsících, ztratíte svůj postup s ostatními vozidly, jako je každý díl pro každé vozidlo. Potřebují 2, aby bylo snazší vydělávat díly a dávat mince místo hotovosti, kterou z větší části nemůžete použít.
Moc peněz málo zábavy a daleko se nedostane
Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds חינוכי amku
Mikina DC REBEL PH RACING RED. NoImg. Sleva 30 %. Neskladem. 1 420 Kč. 994 Kč. Produkt již není v nabídce. VŠE máme SKLADEM - ikona. VŠE máme SKLADEM.
Racing - RC Club Čistá
Tak hloupý, že musím čekat 6 minut, abych mohl hrát, protože paliva fkn každé 3 minuty tak otravná tato hra je placená za výhru, tak strašné může také stáhnout verzi modu smh
Přidejte tuto hru do seznamu lame her. Za prvé, tratě jsou příliš krátké a snadné. Zadruhé, protivníci jsou na stanovené cestě a nereagují na to, jak řídíte, pokud do nich nenarazíte a nenarazíte. Jediná dobrá věc na této aplikaci je, že grafika je docela cool. Ale to je asi tak všechno. Proto mám dvě hvězdičky místo jedné.
Není to ani blízko skutečné věci, nemůžete ovládat svou rychlost vůbec jen vlevo a vpravo!!!!!
Zatím velmi dobré, ale myslím, že zlato nestojí za cenu, kterou za něj musíte zaplatit, samotná hra je velmi dobrá
Rebel Racing Balapan jfc
Dobrá, tato hra je super závodní, ale k této hře je potřeba přidat toyotu supra mk4
Tuto hru bych ale laskavě požádal o prodloužení závodů a přizpůsobení bodykitu pro vozy JDM a také to, co na této hře nesnáším, je, že se vyplatí vyhrát, jsem z toho opravdu zklamaný, takže bych vás laskavě požádal, abyste také NEDÁVALI hodně herní měny a snížení cen aut, přizpůsobení a upgradů, díky